15-10-10

KSK Erembodegem - SK Denderhoutem 6-6

Wedstrijdverslag 10 oktober 2010

 

KSK Erembodegem – SK Denderhoutem 6-6

 

Of gek, gekker, gekst

___________________________________________________________

 

De ploeg:Johan Bonvarlez,Patrick Verschueren,Gerrit Van Den Bosch,Willy De Smet,Yvan De Meersman,Thomas Van Den Bosch,Herwig Boeykens,Robby Penne,Sander Beazar,Gunter De Smet,Wim Van Thienen,Nils Bierens,Sacha Brusselman,Rik Rubbens 

 

Weerbericht:Een echt lentesfeertje.  Prachtige dag vol zon bij 18°C.

 

Terrein: Mooi gebold terrein dat goed voetbal toeliet.

 

Motivatie:Na de opdoffer/off day bij Geraardsbergen was het belangrijk dat weer alle neuzen in dezelfde richting wezen.  De knokkersmentaliteit was weer aanwezig.

 

_______________________________________________________________________

 

Tien/Tien/tweeduizend en Tien Wim Van Thienen maakt 5 doelpunten in één en dezelfde match.

Een gebeurtenis om nooit meer te vergeten.

Wim heeft trouwens niet enkel gescoord op het terrein.  Zijn vrouwtje Summer is in blijde verwachting en Wim draagt dan ook fier zijn 5 doelpunten op aan hun kindje dat er aan komt.

 

Wat een rare match !

Menige keren tijdens dezelfde match zet een ploeg (en het was niet altijd dezelfde ploeg) een hopeloze situatie recht.

Wat een scoreverloop ! wat een onverwachte wendingen !

 

Na een studieronde en veel middenveldspel is het Denderhoutem dat de eerste kans krijgt, maar de doorgebroken man besluit over het doel.

KSKE doet na 20 minuten beter en komt op voorsprong.

Yvan (die overtuigend debuteerde) legt de bal breed op Gerrit die een verre bal richting Gunter verstuurt.

Een verdediger kopt de bal slecht weg in de voeten van Wim.  Met een heerlijk dropshot laat hij de keeper geen enkele kans. 1-0.  Naar mijn bescheiden mening de mooiste van de 5 rozen.

Aan het half uur kunnen onze mannen hun voorsprong verdubbelen. Aan de tweede paal kan Wim een voorzet die door alles en iedereen gemist wordt in doel deponeren. 2-0.

SK Denderhoutem is duidelijk het noorden kwijt en de dreiging op de 3-0 is groter dan een bezoekend tegendoelpunt.

Gerrit pakt wel nog een gele kaart na een te late tackle.

In de 47ste minuut (de scheids laat 7 minuten overspelen de eerste helft !) speelt Patrick terug op Johan.  Johan wil de bal ontzetten, maar met zijn minder goeie voet deponeert hij deze bij een bezoeker. Knal in het dak van het doel en 2-1.

In de 52ste minuut (ja, we bevinden ons nog steeds in de eerste helft) krijgen de roodhemden (onze jongens speelden voor de gelegenheid in het geel) nog een hoekschop.

Al te gemakkelijk wordt de terug gekopte bal door een vrijstaande speler (en hij was niet de enige) in doel geshot. 2-2.

Toch wel een anticlimax na een voor het overige zeer overtuigende helft van onze jongens.

 

Na de rust lopen onze jongens al vlug op een counter.  Onze verdediging wordt uit verband gevoetbald en Johan wordt tegenvoets genomen. 2-3.

Na een kwartier in de tweede helft worden onze jongens volledig schaakmat gezet.  Te traag reageren en te laks verdedigen resulteert in een lage knal in de verste hoek. 2-4.

Onze jongens gooien toch nog niet de handdoek en met veel inzet knokken ze zich een weg naar het bezoekende doel.  Wim met de actie en mooi in de verste hoek. 3-4, 65ste minuut.

We hebben opnieuw een match….denk je dan.

De bezoekers wijzen de scheids er op dat Sacha een piercing draagt.  Heel terecht vraagt de referee om deze te verwijderen.

Sacha maakt zich kwaad en maakt een gebaar dat ik hier zelfs niet wil beschrijven.  Hij krijgt de gele kaart…….maar voor hem is het blijkbaar nog niet genoeg…..en hij vindt dat hij zijn “beweging” nog eens moet herhalen.  Rood is het gevolg.  Zeer domme reactie.

Onze jongens gaan zeer hoog spelen en man tegen man.  Dit wordt echter onmiddellijk afgestraft.  Lange bal over onze verdediging, een mannetje alleen die Johan kansloos verslaat. 3-5, 72ste minuut.

Match over…… neen hoor.

Onze jongens beginnen zowaar te drukken.

Een hoekschop wordt door Sander van dichtbij binnengeshot. 4-5. 78ste minuut.

82ste minuut, alles valt te herdoen.  Wim haalt uit van op de rand van de backlijn en de weinig balvaste keeper van Denderhoutem laat de bal door zijn handen glippen. 5-5.

De druk van de thuisploeg houdt aan en een Denderhoutemnaar wordt ook nog uitgesloten met 2x geel.

Nog een vrije schop. Thomas aan het kanon.  De net ingevallen keeper kan de bal afweren en Rik mist een te gemakkelijk doelpunt.

Nog 4 minuten en Wim ontbindt nog eens al zijn duivels. Weer maakt hij zelf de actie en weer netjes in het hoekje. 6-5.

Onwaarschijnlijk ! We pakken dus toch nog de overwinning.

Neen hoor.  Met nog 2 minuten te gaan wordt een hoge verre voorzet van een eind voorbij de tweede paal binnengekopt. 6-6.

 

Spektakelstuk met een onwaarschijnlijke uitslag !

 

 

 

 

Will Van Monde  

 

Topschutterslijst:

Wim Van Thienen 13,Rik Rubbens 3,Gunter De Smet 2,Reinout Van Vaerenbergh 1, Thomas Van den Bosch 1, Herwig Boeykens 1, Sacha Brusselman 1,Sander Beazar 1

 

22:16 Gepost door de zondagreserven | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.