31-10-10

FC Terjoden Welle - KSK Erembodegem 3-4

Wedstrijdverslag 31 oktober 2010 

SK Terjoden Welle - KSK Erembodegem 3-4

 

Of van de hel naar de hemel.

Of leiders onderuit tegen collectief sterk knokkend Erembodegem

___________________________________________________________ 

 

De ploeg:Philippe De Prijck,Patrick Verschueren,Gerrit Van Den Bosch, Willy De Smet,Hans Geeraerts,Reinout Van Vaerenberg,Herwig Boeykens,Robby Penne,Thomas Van Den Bosch,Gunter De Smet,Wim Van Thienen,Rik Rubbens,Franky De Wael,Sacha Brusselman,Raymond Van West

 

 

Weerbericht:Zacht miezerig weer bij 12°C.

 

Terrein: Het vroegere SK Welle pleintje lag er zeer goed bespeelbaar bij, zeer deftige grasmat.

 

Motivatie: Opeens was de knokkersmentaliteit terug….en met wat een resultaat !  Nu de zwarte periode achter ons laten en op deze manier blijven kampen voor iedere morzel grond. Dit was KSKE op zijn best !

_______________________________________________________________________

 

De trotse leiders tegen het zwalpende Erembodegem.  Dit voorspelde maar weinig goeds voor de rood zwart witten. Maar……het kan verkeren.

 

Tijdens het openingskwartier was de thuisploeg overtuigend baas.  Dit beloofde opnieuw een moeilijke match te worden.

Al na enkele minuten kon onze verdediging niet volgen, maar Filip redde de meubelen door de schicht in de hoek uit de zijn doelvlak te ranselen.

Na 5 minuten stond de 1-0 toch op het bord. Bij een hoekschop kon een Terjodenaar moederziel alleen de bal voorbij de tweede paal krachtig inkoppen. 1-0.

Tijdens het tweede kwartier begonnen onze reserven veel beter mee te  voetballen en ook Terjoden moest nu achter de bal aanhollen.

Een mooie actie van Reinout en het schot van Wim in de handen van de doelman waren de eerste waarschuwingen.

Na 25 minuten moesten we echter met 10 tegen 11 verder, na een ongelukkige charge van Herwig (hij kreeg net ervoor 2 elleboogjes).

Nu werd het wel heel moeilijk.

Erembodegem kroop echter niet in zijn schelp en bleef moedig aanvallen.  Er werd heel direct gespeeld en het middenveld werd vaker noodgedwongen overgeslagen.

Na 35 minuten kon Wim de bal aannemen en in de draai de bal mooi in de hoek shotten. 1-1. 

Dit KSKE had een eerste vuist gemaakt.

Voor de rust kwamen de oranjen toch nog op voorsprong.  Een bal (al dan niet eerst over de achterlijn geweest ?) werd teruggelegd en mooi hoog in doel geschoten. 2-1.

 

Tijdens de rust spraken onze jongens in onderling overleg af om volop de aanvallende kaart te blijven trekken. De 3-4-2 was gedurfd….maar het leven is aan de durvers, is het niet ?

Nochtans leken onze mannen helemaal uitgeteld in de 60ste minuut  Een hoge indraaiende voorzet kon Philippe nog van onder de lat halen, maar tegen het atoomschot dat hier op volgde had hij geen verhaal.

Twintig minuten lang bleef het windstil, zonder veel gevaar langs beide kanten.  Onze jongens lagen nauwelijks onder, maar heel weinigen gaven nog een cent voor de bezoekende kansen.

80ste minuut.  Wim kon aan de tweede paal een hoekschop binnenkoppen. 3-2.

Toch nog hoop….blijven gaan jongens.

In de 88ste minuut gebeurde het onwaarschijnlijke. Gunter met de inworp die verlengd werd, Wim kon aan de haal en haalde vernietigend uit. Goaaaaaaaaaaaaaaaal ! 3-3. Wim maakte dit seizoen al 17 potten !

Het ongeloof bij Terjoden was groot.

90ste minuut. Philippe pakte met heel veel klasse een lage schicht in de hoek.

92ste minuut.  De scheids was klaar om af te blazen.  Een laatste verre bal, die Robby kon deviëren.  De Terjodense verdediging verkeek zich volledig en Rik kwam opeens uit het niets alleen voor doel.  Hij plaatste de bal naast de doelman…….en deze gaat tergend traag in doel.

Goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal ! Onwaarschijnlijke toestanden !  Alle spelers op een hoopje, dolle vreugde, zelden meegemaakt !

De scheids blies onmiddellijk af en de sportieve Terjodense ploeg houdt er een mega kater aan over.

Na de wedstrijd werd er in de kleedkamer geroepen,gejuicht,gezongen, gesprongen,gedanst……….voetbal kan heel mooi zijn !

 

Een mega proficiat jongens !

 

 

 

Will Van Monde  

 

Topschutterslijst:

Wim Van Thienen 17,Rik Rubbens 5,Gunter De Smet 2,Reinout Van Vaerenbergh 1, Thomas Van den Bosch 1, Herwig Boeykens 1,Sacha Brusselman 1,Sander Beazar 1

 

 

17:59 Gepost door de zondagreserven | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.