10-04-11

KSK Erembodegem - FCE Moerbeke 2-5

Wedstrijdverslag 10 april 2011

KSK Erembodegem – FCE Moerbeke 2-5

 

Of Moerbeekse pletwals viel niet af te stoppen

 

___________________________________________________________

 

De ploeg:Johan Bonvarlez,Patrick Verschueren,Gerrit Vandenbosch,Willy De Smet,Ivo Mabilde,Reinout Van Vaerenberg,Hans Geeraerts,Gunter Roeland,Robby Penne,Gunter De Smet,Wim Van Thienen,Raymond van West,Nils Bierens,Rik Bierens

 

Weerbericht: Hoogzomer ! Rond de middag klom het kwik tot 23°C

 

Terrein:Onze zandvlakte lag er effen bij……en er begint zelfs opnieuw wat gras uit te schieten.

 

Motivatie: Een alles kan, niks moet sfeertje. Onze jongens wilden wel, maakten de tweede helft zelfs een behoorlijke vuist, maar tegen dit Moerbeke volstond dit niet.

_______________________________________________________________________

 

Het eerste kwartier werden onze jongens volledig weggespeeld.  Met moeite geraakten ze over hun helft en het was onmiddellijk pompen of verzuipen.

Moerbeke liet onze jongens lopen achter een ongrijpbare bal en een ongrijpbare zeer beweeglijke tegenstander.

Toch was het pas toen de storm wat was gaan liggen dat de bezoekers hun eerste doelpunt konden potten.  De  bal werd in de backlijn achteruit gespeeld en al te gemakkelijk kon de bal overhoeks binnengetrapt worden. 0-1, 18e minuut.

Onze jongens begonnen wel stilaan in de match te komen.

Het was nu Moerbeke dat van geluk moest spreken dat ze geen doelpunt incasseerden. 

Een schicht van Gunter DS ging maar net naast, 23ste minuut.

Ivo pakte van buiten de backlijn uit met een atoomschot dat op de onderkant van de deklat uit elkaar spatte richting doellijn en dan opnieuw het veld in. 29ste minuut.

Aan de overkant kwam de tackle van Robby net te laat (of ging de speler over Robby’s steunbeen neer ?). In ieder geval terechte strafschop en feilloos omgezet. 0-2, 32ste minuut.

Nog voor rusten ging het licht helemaal uit.  Combinatie centraal door het midden en hun kleine middenvelder liep er door en werkte feillos af. 0-3.

 

Na de rust slikten onze mannen al vlug een 4de doelpunt. Aanval over rechts en overhoeks hoog binnengeschoten buiten het bereik van Ivo (Ivo stond de tweede helft in de goal, Johan de eerste). 0-4, 52ste minuut.

Even later kwamen we biezonder goed weg toen een carambolebal via de deklat en paal opnieuw het veld kwam ingesprongen.

Onze reserven bleven er toch voor gaan en gingen gretig op zoek naar een eerredder.

Rik kon op links een bal achterwaarts doorkoppen en Wim deed wat hij als 26 keer eerder deed tijdens deze competitie.  Koelbloedig werkte hij af. 1-4. 68ste minuut.

74ste minuut.  Gunter met de actie en de schietkans.  Hij hield het overzicht (klasse !)en legde de bal af naar de nog beter opgestelde Wim die de bal in doel kon plaatsen. 2-4.

Opeens hadden we opnieuw een wedstrijd.

Als met nog 8 minuten te gaan Wim neerging over het been van een verdediger had een penlaty en de 3-4 een feit kunnen zijn.  De scheids liet echter doorspelen.

Het zou Moerbeke zijn die de match afrondde met nog een zeer mooie treffer. Met een prachtig afstandsschot vanop links recht naar de verste hoek werd de eindstand op het bord gebracht.

 

Verdiende zege voor een zeer goed Moerbeke !

 

 

Will Van Monde

 

 

Topschutterslijst:

Wim Van Thienen 28, Gunter De Smet 7,Rik Rubbens 6, ,Hans Geeraerts 3,Willy De Smet 3,Sander Beazar 3,Sacha Brusselman 2, Thomas Van den Bosch 2,Gunter Roeland 2,Reinout Van Vaerenbergh 2,Herwig Boeykens 1,Philippe De Prijck 1,Robby Penne 1,Ivo Mabilde 1,Cédric Baes 1,Rik Bierens 1

 

 

22:59 Gepost door de zondagreserven | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.