23-12-12

KSK Erembodegem - SK Wichelen 5-2

Zondag 23 december 2012 KSK Erembodegem – SK Wichelen 5-2

Of de KSK-brigade sluit 2012 schitterend af ___________________________________________________________ De ploeg:Ivo Mabilde,Willy De Smet,Rik Bierens,Nils Bierens,Dries Van Gijzeghem,,Reinout Van Vaerenbergh,Gunter Roeland,Nicky Claessens,Johan Claessens,Gunter De Smet,Wim Van Thienen,Franky De Wael

Weerbericht: Een echt regenweekend. Tijdens de wedstrijd bleef het zo goed als droog, maar nadien gingen de hemelsluizen weer open. Wel heel zacht bij 12°C.

Terrein: Waarschijnlijk kon er op heel weinig pleinen gespeeld worden, maar op Erembodegem dus wel. Het lag er wel zwaar bij,goed comibinatiespel was zo goed als uitgesloten.

Motivatie: Onze jongens gingen op inzet en karakter naar de overwinning. _______________________________________________________________________ De eerste 20 minuten was Wichelen uitgesproken de baas. Niks liet toen vermoeden dat onze jongens een ruime zege gingen boeken.

De Wichelse combinaties werden wel gestremd door de modder (de kant van de kantine lag er veel slechter bij dan “boven”.

Ivo stond bovendien uitstekend te keepen. Na 10 minuten kon hij zich nog in de baan werpen van een harde knal van dichtbij en de bal ging over. Ook een harde kopbal haalde hij met bravoure van onder de lat(20ste minuut).

De KSKEers leken ineens over nieuwe duracell batterijtjes te beschikken en namen het initiatief over. Een ver schot van Dries draaide net naast (24ste minuut). Reinout probeerde het al het half uur ook met een verre knal en ook deze bal draaide centimeters naast het doel. Even later kreeg Reinout nog een schietkans in de backlijn, maar hij besloot naast. 35ste minuut. Perfecte voorzet van Gunter DS en Wim kopte de bal op de lat. In de rebound liet hij echter de keeper geen kans. 1-0. Nog voor de rust zouden onze jongens hun voorsprong verdubbelen. Nicky tikte het balletje centraal door en de doorgebroken Wim kapte de keeper uit en legde de bal in het mandje. 2-0.

Na de rust werd het al zeer snel 3-0. Een terugspeelbal remde sterk af in de modder en Wim was als eerste op de bal en de keeper kon zich een derde maal omdraaien. 3-0 Hattrick !!! (48ste minuut).

Even klopte het verdedigend plaatje bij onze jongens niet(Wichelen speelde nu met 3 spitsen). De oudere pocketaanvaller kon op onze linkerflank de bal volledig vrij aannemen en gekruist binnentrappen. 60ste minuut, 3-1. Wichelen begon er weer in te geloven en bij onze mannen was het alle hens aan dek. Er volgen meerdere hete standjes in onze backlijn, maar onze mannen smijten zich overal voor.

72ste minuut. Wim op snelheid op rechts de backlijn binnen en hij werd gehaakt door een te laat komende verdediger. Keeper Ivo schiet de bal rechtdoor binnen (even daarvoor lag hij nog KO na een onzacht contact met de bezoekende aanvaller), 4-1. De Wichelse kopjes gaan nu toch naar beneden en KSKE zou nog een 5de keer scoren. Reinout werd eerst nog afgestopt door de keeper, maar in de rebound was er geen houden aan. Onmiddellijk na dit doelpunt spurtte hij richting zijlijn waar vrouw en zoontje hem stonden aan te moedigen.

Wichelen kreeg nog het genoegen om het laatste doelpunt van de ochtend te scoren. Opnieuw dezelfde aanvaller kwam tot scoren na een mooie crochet en gekruiste bal in de verste hoek. 5-2.

Op zondag 6 januari moeten onze jongens alweer volop aan de bak. Ze spelen dan de inhaalmatch op Gijzenzele. Ik wens jullie allen een zeer fijn eindejaar toe en op naar een meer dan prachtig 2013 !

Topschutterslijst Nicky Claessens 5,Wim Van Thienen 5,Gunter De Smet 3,Herwig Boeykens 1, Reinout Van Vaerenbergh 2,Maxime Mikoh 1

Will Van Monde

16:10 Gepost door de zondagreserven | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-12-12

F.C. Eendracht Moortsele - KSK Erembodegem

Zondag 16 december 2012

 

F.C.Eendracht Moortsele - KSK Erembodegem 6-1

        

Of autoritaire leiders maken de klus in de tweede helft af.

 

___________________________________________________________

 

De ploeg:Mario Roeland,Ivo Mabilde,Rik Bierens,Nils Bierens,Herwig Boeykens,Reinout Van Vaerenberg,Gunter Roeland,Nicky Claessens,Bart De Schrijver,Gunter De Smet,Wim Van Thienen, Willy De Smet, Johan Claessens

 

Weerbericht: Zacht bij 10°C, maar ook grijs en grauw.

 

Terrein: Ietwat drassig terrein, maar zeer goed bespeelbaar.

 

Motivatie: Zeer goeie eerste helft, licht uit de tweede helft.

_______________________________________________________________________

 

Moortsele gaat hoogstwaarschijnlijk recht op de titel af.

10 overwinningen, 2 gelijke spelen, onwaarschijnlijk doelsaldo (56-10).

8 punten los op Gijzenzele (één match minder)en Edeboys.

 

Onze jongens speelden een zeer goeie eerste helft.

Ze gaven heel weinig weg en kwamen er geregeld al voetballend af.

21ste minuut.  Ivo maakt een professionele fout obstructiefout op een doorspurtende aanvaller en krijgt geel.

De vrije schop wordt niet echt goed gegeven.  Recht op Mario en niet zo hard, maar de bal gaat knullig via zijn vuisten door zijn benen. 1-0

24ste minuut. De gegeven vrije schop is een schicht en Mario zweeft de bal prachtig uit de hoek.

26ste minuut.  Mooie Erembodegemse aanval en Bart kan schieten.  De keeper pakt.

30ste minuut. Rik met de verre inworp. Gunter DS met de omhaal en de keeper pakt in duikvlucht aan de eerste paal.

37ste minuut.  Moortseelse kopbal hard op doel en Mario pakt.

45ste minuut. Reinout mooi op wandel op de linkerflank en komt naar binnen.  Perfecte aflegger naar Nicky die de goalie tegenvoets neemt. 1-1.

Er moet zelfs niet meer afgetrapt worden.

 

De tweede helft lopen we al vlug achter de feiten aan.

55ste minuut.  Voorzet van op onze linkerkant en de vrije man kopt gestrekt binnen. 2-1.

67ste minuut.  Minder goed uitverdedigen na veel druk van de thuisploeg.  Middenvelder controleert de bal…..met de hand…..en knalt gestrekt onhoudbaar binnen. 3-1.

72ste minuut. Wim kan zich nog eens doorzetten en schakelt enkele mannetjes uit.  Hij mist de kracht om af te werken.

74ste minuut.  Wim weer met de actie en de voorzet. Gunter DS komt er net niet bij.

76ste minuut. Uitbraak van de blauwhemden en recht op recht loopt er een mannetje door, weinig of niet gehinderd door onze verdedigers. 4-1

79ste minuut.  Mannetje met korte crochets in de backlijn en gekruist binnen. 5-1.

84ste minuut. Onhoudbare knal laag in de hoek. 6-1.

 

Volgende week tegen Wichelen houden we toch de 3 punten thuis. Ja toch !?!!!

 

 

 

Topschutterslijst

 

Nicky Claessens 5,Gunter De Smet 3,Wim Van Thienen 2,Herwig Boeykens 1, Maxime Mikoh 1,Reinout Van Vaerenberg 1

 

 

Will Van Monde

 

 

 

22:39 Gepost door de zondagreserven | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |